F1:n nouseva tähti ei puhu isänsä rahoista – haluaa raivata itse tiensä kuninkuusluokassa

© Kuva: Getty Images

McLaren-kuski Lando Norris ei puhu mielellään isänsä varoista, joiden avulla 19-vuotiaan brittikuljettajan tie on ollut helpompi Formula 1 -sarjaan.

Vaikka Norris kuuluu kykyjensä puolesta kiistatta F1-ruudukkoon, on tämän hetken nuorimmasta kuljettajasta käytetty myös termiä maksukuski. Hänen isänsä Adam Norris jäi eläkkeelle eläkebisneksestä jo 36-vuotiaana, ja hänen varallisuutensa on noin 250 miljoonaa puntaa.

– En oikeastaan tykkää puhua siitä, mutta verrattuna Lance Strolliin, minun isäni ei ole lähellekään niin rikas, Norris kuittasi utelut isänsä varoista Grandpx Newsin mukaan.

Lance Strollin isä, Lawrence Stroll, osti Force India -tallin viime vuonna varmistaakseen pojalleen paikan F1-sarjasta. Forbesin mukaan hänen varallisuutensa on 2,6 miljardia dollaria.

Norris on rahallisesta tuesta huolimatta sitoutunut onnistumaan itse urallaan myös ilman taloudellista tukea. Grandpx News kertoo muun muassa, ettei kauden 2017 F3-mestari käytä lainkaan alkoholia.

– En halua päätyä syyttämään itseäni, jos epäonnistun, Norris perusteli valintojaan sivustolle.

Norris sijoittui viime kaudella toiseksi Formula 2 -sarjassa. Sarjan voittoa juhli Williamsilla tällä kaudella ajava Mercedes-junioriGeorge Russell.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.