Max Verstappenin isä käynnisti somessa huhumyllyn F1-tähden uraliikkeistä – Red Bull -kuski joutui kommentoimaan

© Kuva: Getty Images

F1-konkari Jos Verstappen jakoi Twitter-tilillään uutisjutun, jonka mukaan hänen poikansa Max Verstappenin huhutaan jättävän Red Bullin.

Huhut hollantilaistähden uran suunnasta ovat pysyneet pinnalla jo pitemmän aikaa. 21-vuotiaan sopimus Red Bullin kanssa on katkolla ensi vuonna.

Viime aikoina vettä myllyyn on lisännyt Verstappenin ilmiselvä turhautuminen Red Bullin F1-auton vauhtiin. Formulatähti sanoi vasta medialle pitäneensä vuoden vuoden autoa nykyistä parempana.

Myös Red Bullin johtoportaan veteraani Helmut Marko myönsi valmistautuvansa siihen mahdollisuuteen, että Verstappen vaihtaisi maisemaa vahvemman työnantajan toivossa.

Vaikka Verstappenit ovat itse toistaiseksi kieltäneet siirtohuhut, teki Jos varsin mielenkiintoisen vedon sosiaalisessa mediassa Kanadan kisaviikonloppuna.

Tähtipilotin isä retwiittasi, eli uudelleenjakoi Twitterissä La Gazzetta dello Sportin uutisjutun, jossa puhuttiin poikansa mahdollisesta siirrosta.

Kansainvälinen lehdistö innostui nähtyään vanhemman Verstappenin tempauksen ja tiedusteli tuoreeltaan Maxilta kommenttia asiaan Montrealissa.

Hollantilainen sivuutti kysymyksen aikeistaan ympäripyöreällä lausunnolla.

– Tässä jutussa on paljon kaikenlaista, mutta viime kädessä minä olen kuljettaja eikä isäni, Verstappen sanoi Grandpx.news-sivuston mukaan.

Lähteet: Grandpx.news, La Gazzetta dello Sport