Entinen F1-kuljettaja David Coulthard on muistellut takavuosina sattunutta välikohtausta, jonka seurauksena hänen tallikaverinsa Kimi Räikkönen kävi hetken kuumana.

McLarenilla 2002-2004 yhdessä ajaneen kaksikon skottiosapuoli toimii tätä nykyä TV-kommentaattorina, joten hän muisteli Kanadan GP:n lähetyksessä Räikköstä suorassa lähetyksessä.

Skotti päätti naurattaa F1-faneja kertomalla tapahtumasarjasta, joka tapahtui McLarenin entisen johtajan Ron Dennisin syntymäpäiväjuhlissa 2007.

– Kimi päätti hypätä lavalta rock-tyyliin, mutta myös Mansour Ojjehin (McLaren-pampun) vaimo halusi tehdä niin. Minun täytyi tehdä nopeasti päätös, otanko kiinni tallikaverini vai vaimon.

LUE MYÖS: Häkkisen ja Räikkösen entinen tallikaveri Coulthard muistelee traagista lento-onnettomuuttaan: ”Kättelin heitä, ja tunnin päästä he olivat kuolleet”

Häkkisen ja Räikkösen tallikaveri muistelee aikojaan suomalaisten rinnalla: ”Mikalla ja tallipomolla erityislaatuinen suhde”

”Mikalla oli huono kuulo onnettomuuden seurauksena” – Häkkisen tallikaveri muisteli erikoista sekoilua – palasi myös suomalaisen ”velan takaisinmaksuun”

Herrasmiehenä Coulthard valitsi jälkimmäisen, minkä seurauksena Räikkönen mätkähti maahan.

– Juhlat täytyi hetkeksi keskeyttää. Musiikki taukosi, valot tulivat päälle ja Räikkösen, joka ei liikkunut, pulssi tarkistettiin. Yhtäkkiä hän nousi ylös ja sanoi minulle ”et ole tallikaverini, vaan kusipää”, Coulthard muisteli käyttäen viimeisestä sanasta suomenkielistä muotoa.

Tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu.

– Hän halusi lyödä minua, mutta vodkapulloa myöhemmin kaikki oli jälleen kunnossa.