Ferrarit nousivat perjantain toisissa harjoituksissa tuloslistan kärkeen. Charles Leclerc piti kovinta kyytiä ennen tallikaveriaan Sebastian Vetteliä.

Mercedeksen Valtteri Bottas oli kolmanneksi nopein. Hän jäi Leclercistä reilun kymmenyksen.

Bottas sai myös tärkeää dataa kovimmista renkaista kisaa ajatellen. Useat kuskit valittelivat radiossa Pirellin pehmeiden renkaiden kuluvan radalla nopeaa. Bottaksella oli kuitenkin ylimääräinen setti kovaa rengasseosta, joten hän pystyi ajamaan myös kovilla renkailla testivetoja kisaa varten. Ferrari-kuskeilla on vain yksi setti kovia renkaita tälle viikonlopulle.

Bottaksen tallikaverin Lewis Hamiltonin kierrokset jäivät sessiossa vain kahdeksaan. Brittikuski täräytti harjoituksen alkupuolella mutkassa yhdeksän seinään, mikä aiheutti vaurioita britin autoon.

Hamiltonin kohtalon koki myös Red Bullin Max Verstappen radan viimeisessä mutkassa, kun hän otti osumaa mestareiden seinään.

Kimi Räikkösen hyvä vauhti ensimmäisestä harjoituksesta ei kantanut enää toiseen harjoitukseen. Suomalainen oli kuudenneksi nopein ensimmäisissä harjoituksissa, mutta toisen session Alfa Romeo -kuski päätti sijalla kuusitoista.