Formula 1 -talli Williams muuttaa huomattavasti käytäntöään testikuskien kohdalla.

Williamsilla perinteisesti toinen vakituinen kuljettaja on aina lainannut autoaan harjoituksissa ajavalle testikuskille. Nyt kuitenkin tallin testikuski Nicholas Latifi ajaa vuorotellen Robert Kubican ja George Russellin autoilla.

Viime kaudella testikuskina ajanut Kubica ajoi kaikki kolme perjantain harjoitustaan Sergei Sirotkinin autolla. Kausina 2016 ja 2017 talli ei käyttänyt testikuskeja, mutta kausilla 2014 ja 2015 Susie Wolff nähtiin Williamsin ratissa harjoituksissa neljä kertaa. Hän ajoi kaikki testit Valtteri Bottaksen Williamsilla.

Vastaavasti Bottas itse ajoi 15 perjantain harjoitusta kaudella 2012. Hän korvasi jokaisella kerralla tuolloin Bruno Sennan ratin ja penkin välissä.

Latifi ajaa ensimmäiset perjantain harjoituksensa tulevana viikonloppuna kotikisassaan Kanadassa. Tuolloin hän hyppää puolalaisen Kubican autoon.