Nico Rosberg vuodatti suruaan F1-mentorinsa Niki Laudan kuolemasta – julkaisi tunteikkaan viestin

© Kuva: Getty Images

F1-mestari Nico Rosberg julkaisi Twitterissä muistotekstin, jossa hän kiitti mentoriaan Niki Laudaa yhteisistä vuosista ja arvokkaista opeistaan.

Kolminkertainen F1-sarjan maailmanmestari Lauda menehtyi tiistaina 70-vuotiaana.

Formulakansa järkyttyi suuresti kuultuaan uutisesta. Sosiaalinen media täyttyi murtuneista surunvalitteluista ja osanotoista.

Erityisen raskaasti tieto otettiin vastaan Mercedeksen F1-tallissa, jonka palveluksessa Lauda työskenteli viime vuosina. Neuvonantajana toimineella Laudalla oli tärkeä rooli Rosbergin ja Valtteri Bottaksen kaltaisten kuskikykyjen koulimisessa kohti F1-tähteyttä.

Keke Rosbergin poika ja entinen Mercedeksen maailmanmestari Rosberg jakoi tiistaina päivällä Twitter-päivityksen, jossa hän kiitteli vuolaasti opettajaansa kaikesta.

– Rakas Niki. Kiitos kaikesta, jota teit minun eteeni. Opin sinulta niin paljon. Sinun intohimosi, taistelutahtosi opetti antamatta koskaan periksi. Kiitos kärsivällisyydestäsi meidän nuorukaisten kanssa, saksalainen kirjoitti.

– Inspiroit vahvasti minua ja 100 miljoonaa faniasi ympäri maailmaa antamatta koskaan periksi vaikeimpinakin aikoina. Ajattelemme sinua ja perhettäsi ja toivomme sinun lepäävän rauhassa, Rosberg vuodatti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.