Nico Rosberg vuodatti suruaan F1-mentorinsa Niki Laudan kuolemasta – julkaisi tunteikkaan viestin

© Kuva: Getty Images

F1-mestari Nico Rosberg julkaisi Twitterissä muistotekstin, jossa hän kiitti mentoriaan Niki Laudaa yhteisistä vuosista ja arvokkaista opeistaan.

Kolminkertainen F1-sarjan maailmanmestari Lauda menehtyi tiistaina 70-vuotiaana.

Formulakansa järkyttyi suuresti kuultuaan uutisesta. Sosiaalinen media täyttyi murtuneista surunvalitteluista ja osanotoista.

Erityisen raskaasti tieto otettiin vastaan Mercedeksen F1-tallissa, jonka palveluksessa Lauda työskenteli viime vuosina. Neuvonantajana toimineella Laudalla oli tärkeä rooli Rosbergin ja Valtteri Bottaksen kaltaisten kuskikykyjen koulimisessa kohti F1-tähteyttä.

Keke Rosbergin poika ja entinen Mercedeksen maailmanmestari Rosberg jakoi tiistaina päivällä Twitter-päivityksen, jossa hän kiitteli vuolaasti opettajaansa kaikesta.

– Rakas Niki. Kiitos kaikesta, jota teit minun eteeni. Opin sinulta niin paljon. Sinun intohimosi, taistelutahtosi opetti antamatta koskaan periksi. Kiitos kärsivällisyydestäsi meidän nuorukaisten kanssa, saksalainen kirjoitti.

– Inspiroit vahvasti minua ja 100 miljoonaa faniasi ympäri maailmaa antamatta koskaan periksi vaikeimpinakin aikoina. Ajattelemme sinua ja perhettäsi ja toivomme sinun lepäävän rauhassa, Rosberg vuodatti.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004