F1-mestari Nico Rosberg julkaisi Twitterissä muistotekstin, jossa hän kiitti mentoriaan Niki Laudaa yhteisistä vuosista ja arvokkaista opeistaan.

Kolminkertainen F1-sarjan maailmanmestari Lauda menehtyi tiistaina 70-vuotiaana.

Formulakansa järkyttyi suuresti kuultuaan uutisesta. Sosiaalinen media täyttyi murtuneista surunvalitteluista ja osanotoista.

Erityisen raskaasti tieto otettiin vastaan Mercedeksen F1-tallissa, jonka palveluksessa Lauda työskenteli viime vuosina. Neuvonantajana toimineella Laudalla oli tärkeä rooli Rosbergin ja Valtteri Bottaksen kaltaisten kuskikykyjen koulimisessa kohti F1-tähteyttä.

[readmore from=”lauda niki”]

Keke Rosbergin poika ja entinen Mercedeksen maailmanmestari Rosberg jakoi tiistaina päivällä Twitter-päivityksen, jossa hän kiitteli vuolaasti opettajaansa kaikesta.

– Rakas Niki. Kiitos kaikesta, jota teit minun eteeni. Opin sinulta niin paljon. Sinun intohimosi, taistelutahtosi opetti antamatta koskaan periksi. Kiitos kärsivällisyydestäsi meidän nuorukaisten kanssa, saksalainen kirjoitti.

– Inspiroit vahvasti minua ja 100 miljoonaa faniasi ympäri maailmaa antamatta koskaan periksi vaikeimpinakin aikoina. Ajattelemme sinua ja perhettäsi ja toivomme sinun lepäävän rauhassa, Rosberg vuodatti.