Tallipomo asettui puolustamaan Räikkösen jalkoihin jäänyttä tulokaskuskia

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur on vakuuttunut, että Antonio Giovinazzi kääntää suunnan vielä ylöspäin heikon alkukauden jälkeen.

Giovinazzi ei ole ajanut vielä pistettäkään Alfalle, kun taas tallikaveri Kimi Räikkönen on ollut pistesijoilla jokaisessa kisassa. Lisäksi italialainen on jäänyt jokaisessa aika-ajossa Räikkösen taakse.

Vasseur ei ole tästä kuitenkaan huolissaan. Hän kokee nuorukaisen olleen erittäin nopea alkukaudesta.

– En ole huolissani ollenkaan. Tilanne on turhauttava kaikille, koska Antonio osoitti heti aluksi, että hän on nopea. Hän oli todella nopea Melbournen ensimmäisessä aika-ajossa, jossa hän teki paremman ajan kuin Kimi koko aika-ajossa. Tai ainakin se oli samaa luokkaa, Vasseur sanoi Crashin mukaan.

– Bahrainissa hän oli kisassa hyvässä vauhdissa. Myös aika-ajossa hän oli nopeampi kuin Kimi, mutta teki pienen virheen kierroksen lopussa. Hänellä on ollut vaikeuksia saada kaikkea loksahtamaan oikein kerralla. Kiinassa taas tallista ei ollut apua hänelle, Vasseur jatkoi.

Kiinassa Giovinazzi ei päässyt edes starttaamaan aika-ajoihin tekniikkamurheiden takia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.