Tallikaverilleen Valtteri Bottakselle taipumaan Azerbaidzhanin GP:ssä joutunut Lewis Hamilton harmitteli aloitustaan kilpailussa. Britti koki olleensa liian lepsu avausmutkissa.

Hamilton pusersi itsensä Bottaksen rinnalle kahteen ensimmäiseen mutkaan, mutta suomalainen ei taipunut, vaan piti väkisin ykkössijansa. Se osoittautui lopulta voiton ratkaisseeksi tekijäksi, sillä tuulenhalkojana edennyt Bottas pystyi pitämään takana vaanineen Hamiltonin kurissa ja nuhteessa myös kisan loppuhetkillä.

SuomiF1 arvioi Azerbaidzhanin GP:n topit ja flopit – lue täältä arviomme

– Itsekkäästi ajatellen olisin voinut olla ensimmäisissä mutkissa aggressiivisempi ja puskea niihin kovempaa. Mutta se olisi voinut tarkoittaa Valtterin ajattamista leveäksi ja hänelle sijoitusten menettämistä, Hamilton kertoi Autosportille.

Brittikuski tiedostaa olevansa vain yksi osa jättimäisessä organisaatiossa.

– Nämä asiat ovat aina hankalia. Kuljettajan täytyy aina muistaa paikkansa tallissa, varsinkin näin isossa. Monien työ riippuu omasta tekemisestäni.

Valtteri Bottaksen röyhkeälle tempulle kehuja asiantuntijalta: ”Bottaksen voimakkain viesti, eikä hän sanonut sanaakaan”