F1-supertähden isä rauhoitteli siirtohuhuja Mercedekselle: ”Ei Toto Wolff soita koskaan”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin F1-tallin hollantilaisstaran Max Verstappenin isän Jos Verstappenin mukaan Mercedeksen tallijohto ei ole pyrkinyt kalastelemaan tähtipilottia riveihinsä.

Energiajuomayhtiön tallin konkaripomo Helmut Marko herätti viime viikolla suurta kuhinaa vihjailtuaan siihen suuntaan, että Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff olisi jatkuvassa yhteydessä Verstappeneiden kanssa.

Marko paljasti samalla Verstappenin sopimuksessa olevan jonkin sortin ”suorituskykypykälän”, jonka myötä nuorukainen pääsisi tarvittaessa vaihtamaan maisemaa Red Bullilta melko nopeasti.

Monet innostuivat spekuloimaan, voisiko Verstappenin siirtyminen Mercedekselle olla todella mahdollista lähitulevaisuudessa.

Tähtipilotin F1-veteraani-isä Jos riensi kuitenkin pian tyrmäämään Markon puheet.

– Tuo on täyttä hölynpölyä. Ei Toto [Wolff] koskaan soita Maxille. En usko, että hänellä on edes hänen [Maxin] numeroa, mies tuhahti De Telegraafille.

– Minä puhun ajoittain Toton kanssa, mutta se käy vain järkeen. Olemme kuitenkin erittäin tyytyväisiä Red Bullilla ja yhteistyöhön Hondan kanssa. Työskentelemme yhdessä kohti unelmamme toteutumista, vanhempi Verstappen vakuutteli.

Red Bull vahvisti mielenkiintoisen huhun Max Verstappenin F1-sopimuksesta

Lähde: De Telegraaf