Mercedes julkaisi videon, jossa se esittelee upouuden Formula E -kilpurinsa.

Viisi kertaa Formula 1:n maailmanmestaruuden putkeen voittanut saksalaistalli on valmis valloittamaan myös sähköformulat.

Formula E:n kuudennelle kaudelle osallistuvan autoyhtiön F1-tallipomo Toto Wolff kertoi tulierän sähköhaastajan pohjaavan Mercedeksen 30-vuotiseen rata-autoilun historiaan DTM-sarjassa.

– 30 vuotta DTM:ssä. Mikä matka, johon mahtui paljon uskomattomia muistoja. Olemme ylpeitä siitä, että olemme sarjan menestyneinen talli, formulakonkari taustoittaa videossa.

– Viimeisen kautemme [DTM:ssä] jälkeen lisäsimme kirjoihimme kuitenkin uuden ennätyksen. Ei ole parempaa tapaa päättää tätä lukua moottoriurheiluhistoriassamme kuin katsella menneisyyteen syvän kiitollisuuden kera, Wolff tunnelmoi.

[readmore from=”formula e”]

Liittyminen sähköisen moottoriurheilun maailmaan oli luonnollinen. Mercedeksellä tiedostetaan autoilun tulevaisuuden suunta.

– Liikkumisemme sähköistyminen on perustavanlaatuinen osa Mercedes-Benzin tulevaisuutta. Formula E on juuri sopiva tulevaisuuden sarja, jossa haluamme mitata kykyjämme nykyajan ja tulevaisuuden teknologiassa, Wolff intoilee.

Katso video Mercedeksen sähkökilpurin julkistuksesta alla.