Upea luomus! Mercedes esitteli täysin uuden formula-autonsa – katso video sähkövetoisesta ”Hopeanuolesta”

© Kuva: Getty Images

Mercedes julkaisi videon, jossa se esittelee upouuden Formula E -kilpurinsa.

Viisi kertaa Formula 1:n maailmanmestaruuden putkeen voittanut saksalaistalli on valmis valloittamaan myös sähköformulat.

Formula E:n kuudennelle kaudelle osallistuvan autoyhtiön F1-tallipomo Toto Wolff kertoi tulierän sähköhaastajan pohjaavan Mercedeksen 30-vuotiseen rata-autoilun historiaan DTM-sarjassa.

– 30 vuotta DTM:ssä. Mikä matka, johon mahtui paljon uskomattomia muistoja. Olemme ylpeitä siitä, että olemme sarjan menestyneinen talli, formulakonkari taustoittaa videossa.

– Viimeisen kautemme [DTM:ssä] jälkeen lisäsimme kirjoihimme kuitenkin uuden ennätyksen. Ei ole parempaa tapaa päättää tätä lukua moottoriurheiluhistoriassamme kuin katsella menneisyyteen syvän kiitollisuuden kera, Wolff tunnelmoi.

Liittyminen sähköisen moottoriurheilun maailmaan oli luonnollinen. Mercedeksellä tiedostetaan autoilun tulevaisuuden suunta.

– Liikkumisemme sähköistyminen on perustavanlaatuinen osa Mercedes-Benzin tulevaisuutta. Formula E on juuri sopiva tulevaisuuden sarja, jossa haluamme mitata kykyjämme nykyajan ja tulevaisuuden teknologiassa, Wolff intoilee.

Katso video Mercedeksen sähkökilpurin julkistuksesta alla.