Williamsin Robert Kubica sanoo suoraan tallin tämän kauden auton olevan todella huono.

Williamsit jäivät eilen odotetusti viimeiseen riviin Bahrainin aika-ajoissa.

– Liian monet ihmiset keskittyvät minuun, mutta nykyisessä tilanteessa pienin ongelmamme on kahdeksan vuoden taukoni sarjasta, Kubica sanoi Motorsportille.

Robert Kubica avautuu Williamsin tilanteesta: ”Meillä on rajoitetusti varaosia”

Brittitalli myöhästyi kauden alla talvitesteistä, koska auto ei valmistunut ajoissa. Menetetyt testipäivät ovat näkyneet suoritustehossa. Ensi viikolla ajetaan Williamsin kannalta tärkeät Bahrainin testit, mutta tilanne ei tällä hetkellä näytä hyvältä.

– Meillä on varmaankin jo suunnitelmat testeihin, mutta prioriteetti olisi nyt tajuta, miksi kaksi autoa toimivat niin eri lailla. On elintärkeää, että autot toimisivat samalla tavalla. Kun tulimme tänne, laitoimme samat asetukset autoihin, mutta ominaisuudet olivat täysin erilaiset.