Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner uskoo vihdoin tallin saaneen viimeisen palasen kohdalleen, kun se sai Hondan moottorit tälle kaudelle. Red Bull on viime kausien aikana taistellut kärkisijoista Ferrarin ja Mercedeksen kanssa pitkältä loistavasti suunnitellun alustansa ansiosta.

[readmore from=”red bull”]

Kehuessaan uutta moottorivalmistajaansa Horner muisti myös piikitellä jälleen kerran edellistä moottoritoimittajaa, Renaultia.

– Ainesosa, joka meiltä on puuttunut edellisen viiden vuoden aikana, on ollut moottoriyksikkö, Horner sanoi Japanissa järjestetyssä tapahtumassa.

– Uskomme, että olemme löytäneet sen puuttuvan ainesosan nyt Hondan kanssa, brittipomo jatkoi.

Red Bullin johtajisto asetti kunnianhimoisen päämäärän: ”Vähintään viisi voittoa”

Honda oli vielä viime kaudella F1-moottoreista selvästi heikoin, vaikka kehitystä aiempiin vuosiin on ollut havaittavissa. Japanilaisvalmistaja sai moottorin luotettavuusongelmat korjattua enimmäkseen jo viime kaudeksi ja tälle vuodelle tehon lisääminen on ollut yksi moottorikehityksen pääasioita Hondalla.