Williamsin F1-tallin apulaispäällikkö Claire Williams hehkutti Robert Kubican formulatietämyksen riittävän teknisen johtajan työhön.

Vaikka perinteikkään brittitallin talvikausi ja Barcelonan testien alku olikin vaikea, kykeni tallipomo Williams luottamaan ainakin yhteen mieheen.

Puolalaiskonkari Kubica toi talliin kaivattua kokemusta ja asiantuntemusta. Toisaalta tallin riveistä löytyi uuden FW42-kilpurin suunnitellut tekniikkapamppu Paddy Lowe.

Formulapiireissä on spekuloitu, kuinka paljon tuoreen auton kehitystyön ongelmat ovat hiertäneet Williamsin ja Lowen välejä.

F1-kuskilta mystinen kommentti tallinsa tilasta – testiviikko ajettiin ”vaarantuneella autolla”

Nyt huhumyllyyn kaadettiin lisää vettä, kun Williams antoi varsin mielenkiintoisen kommentin yleisölle kesken Katalonian toisen testiviikon.

– Se on aina ollut hänen vahvuutensa, että häneltä löytyy niin paljon kokemusta ja teknistä tietämystä. Hän voisi olla tekninen johtaja, Williams sanoi C Moren videohaastattelussa.

Vaikka Williams ei asiaa tarkemmin avannutkaan, sosiaalisessa mediassa useat fanit tulkitsivat Williamsin puheet piikittelyksi Lowea kohtaan.

Williamsin F1-tallin heikko tila mietityttää Robert Kubicaa – ”Tilanne ei ole helppo”

Lähde: C More