Osuma puuhun olikin pelastus? Teemu Suninen oli luisua vauhdilla järveen – katso kohokohdat Ruotsin rallin lauantaipäivästä

© Kuva: Getty Images

Teemu Suniselle Ruotsin MM-rallin lauantaipäivä oli täysi katastrofi. Taistelu voitosta vaihtui katkeraan keskeytykseen useamman ajovirheen jälkeen.

Sunisen ralli meni pilalle jo aamupäivällä, kun mies lipesi penkkaan. harmittava aikatappio pudotti hänet kahdeksanneksi.

Katsoja makoili aivan Sunisen ulosajokohdan vieressä – katso hurjat kuvat

Juttu jatku videon jälkeen.

Pahempaa oli luvassa iltapäivän lenkillä. Suninen menetti Fordinsa hallinnan liukuen rajusti päin puuta. Auto vaurioitui osumasta pahoin, mutta matkassa taisi sittenkin olla onnea. Suninen olisi saattanut liukua puuta järvenjäälle, jonka kestämisestä ei ole näillä keleillä mitään takeita.

Sunisen puolustukseksi on mainittava muidenkin kärkipään kuljettajien ongelmat. Sebastien Ogier, Thierry Neuville ja Andreas Mikkelsen pöläyttelivät kaikki penkkaa lauantaina. Suomalaisista vastaavaan sortuivat myös Jari-Matti Latvala ja Kalle Rovanperä.

Kisaa johtaa lauantain jälkeen Toyotan Ott Tänak. Andreas Mikkelsen ja Esapekka Lappi käyvät tiukkaa taistoa rallin kakkossijasta.

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.