Mercedes-pomo innoissaan tallinsa uudesta F1-autosta – linjasi kauden nöyrät lähtökohdat

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin mukaan uuteen kauteen lähdetään sääntömuutosten vuoksi täysin puhtaalta pöydältä.

Autojättiläisen F1-talli julkaisi keskiviikkona uuden autonsa, joka kantaa nimeä W10.

Mercedes julkaisi uuden F1-autonsa – tässä on Valtteri Bottaksen uusi työkalu, katso kuvat

Vaikka saksalaisilla on allaan jo viides perättäinen mestaruus, ei tulevaan kauteen lähdetä takki auki. Säännöt ovat muuttuneet merkittävästi, eikä mikään ole Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen menestyksen kannalta selviö.

– Kausi 2019 tulee olemaan uusi haaste meille kaikille. Säännöt ovat muuttuneet varsin huomattavasti. Meidän on aloitettava taas tyhjästä ja todistettava kykymme uudelleen omia odotuksiamme ja kilpailijoitamme vastaan, Wolff avasi vuoden lähtökohtia Motorsportille.

Brackleyssa, Englannissa päämajaansa pitävä huipputalli tiedostaa, ettei ylimielisyyteen ole lainkaan varaa. Uudet aerodynamiikkasäännöt voivat muuttaa sarjan voimasuhteita yllättävän paljon ainakin teoriassa.

– Aloitamme kauden nollalla pisteellä, joten mitään ei pidetä itsestäänselvänä. Me emme koe lainkaan kuuluvamme suoraan kärkeen. Sääntöuudistusten myötä itse asiassa jokaisella tallilla on mahdollisuus mestaruuteen. Pidämme kaikkia potentiaalisina uhkina, Wolff vakuutti.

Valtteri Bottas sai kunnian ajaa Mercedeksen uuden F1-auton ensimetrit – katso kuvat ensitestistä

Mercedeksen riveissä uhkutaan intoa päästä testaamaan uutta kilpuriaan Barcelonan talvitesteissä.

– Odotamme innolla maakosketusta Barcelonassa nähdäksemme, miten simulaatiomme vertautuvat tostioimiin. Keskitymme itseemme ja suorituskyvymme kehittämiseen. Toivottavasti olemme valmiina, kun kausi alkaa Melbournessa, Wolff sanoi.

Lähde: Motorsport

 


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.