Monte Carlon MM-ralli on syytäkin yksi MM-sarjan legendaarisimmista. Haastava reitti ja vaihtuvat keliolosuhteet asettavat kuljettajat kovan haasteen eteen.

Kilpailussa on nähty jo runsaasti keskeytykseen johtaneita ajovirheitä kärkikuskien osalta. Torstaina suomalaiskuskit Teemu Suninen ja Kalle Rovanperä kolaroivat avausetapilla. Tänään lauantaina draamaa on riittänyt niin ikään.

M-Sportin Fordia ajava Elfyn Evans liukui leveäksi jäisellä tiellä kisan kymmenennellä erikoiskokeella. Seitsemännellä sijalla majaillut Evans osui puihin sen verran railakkaasti, että Fordin peräosa kärsi suuria vaurioita. Katso kuvat autonromusta alta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Samalla EK:lla kisansa pilasi myös Andreas Mikkelsen. Hyundain norjalaiskuski ajoi kisassa kolmannella sijalla, kunnes pieni kolautus ilmeisesti kiveen repäisi auton takarenkaan irti. Edessä oli valitettava keskeytys.

Tänään ajetaan vielä kaksi erikoiskoetta.