Peräti kuusi edellistä rallin maailmanmestaruutta nimiinsä vienyt Sebastien Ogier ei halua osakseen erityiskohtelua uudelta talliltaan Citroenilta. Tämä lupaa hyvää ranskalaisen tallikaverille Esapekka Lapille.

Ranskalaismerkki lähtee tulevaan kauteen täysin uudella kuljettajakaksikolla. Ogier liittyy talliin M-Sportilta, Lappi Toyotalta. Takavuosina Sebastien Loebin kanssa rallimaailmaa hallinnut Citroen haluaa palata takaisin huipulle, eikä oman maan kuljettajan pärjääminen varmasti haittaisi.

Ogier haluaa tehdä kuitenkin yhden asian selväksi. Hän ei halua tehdä tallin sisäistä nokkimisjärjestystä selväksi vielä ennen ensimmäistäkään kilpailua.

– Yksi asia on varmaa: En halua olla ykköskuski tallissa. Minulle on tärkeää, että molemmat kuskit saavat tasaveroisen mahdollisuuden taistella voitosta ja maailmanmestaruudesta, Ogier toteaa Autosportille.

– Tilanne muuttuu totta kai siinä vaiheessa, kun toinen menettää mahdollisuuden, mutta tällä hetkellä olemme samalla viivalla. Esapekka on hyvä tyyppi ja lahjakas kuljettaja ja hän tuo varmasti huomionarvoisia uusia asioita vanhast tiimistään, Ogier kehui suomalaiskuskia.

Monte Carlon MM-ralli käynnistyy 24. tammikuuta.