Alex Zanardi ei paljoa esittelyjä kaipaa. Molemmat jalkansa hirvittävässä onnettomuudessa vuonna 2001 menettänyt italialainen on sanan sisukkuus ruumiillistuma.

Zanardin F1-ura ei ollut kaikista kirkkain, mutta moninkertaisena CART-sarjan mestarina hän oli luonut itselleen maineen yhtenä sarjan historian parhaimmista kuljettajista. Tuo ajanjakso päättyi traagisesti syksyllä 2001, kun Zanardi menetti molemmat jalkansa Lausitzringin radalla tapahtuneessa onnettomuudessa.

Juuri varikolta ovaaliradalle palannut Zanardi spinnasi autonsa suoraan takaa yli 300 kilometrin tuntivauhdilla lähestyneen Alex Taglianin eteen. Raju osuma auton etuosaan silpoi miehen jalat välittömästi, eikä hengenlähtökään ollut kaukana runsaasta verenhukasta ja shokista johtuen.

Zanardi kuitenkin toipui. Eikä vain takaisin elävien kirjoihin, vaan huipulle. Ensiksi hän palasi moottoriurheilijaksi. Erikoisvarustellulla autollaan hän ajoi lukuisia osakilpailuvoittoja vakioautojen MM-sarjassa. Sitten hän siirsi intohimonsa paralympialaisiin.

Miehen palkintokaappi on täyttynyt peräti kuudella paralympiamitallilla, joista kuusi on kultaista. Lajina on toiminut parapyöräily, jossa hän on liikuttanut menopeliään käsivoimin.

2019 mies kokeilee jälleen jotain uutta. Hän kilpailee tammikuussa Daytonan 24 tunnin ajossa.

Kestävyyskilpailun porkkanana toimii kuljettajanvaihto, joten Zanardin tapauksessa toimenpide on muita mutkikkaampi. Paitsi että hän tarvitsee erikoisvarustellun auton ohjatakseen sitä, täytyy hänen hypätä autoon ja siitä pois ilman jalkojen apua.

Zanardin kanssa BMW:n autokunnassa nähdään myös suomalaisväriä. Jesse Krohnin lisäksi samaa autoa ajavat John Edwards ja Mozzie Mostert. Legendaarinen kilpailu ajetaan 26.-27. tammikuuta.

Ja se kuljettajanvaihto. Se sujuu leikiten. Siitä todistetta alhaalla.

Erin Cechal

@ErinCechal
I am geeking out that @lxznr is in the garage next to us at #Roar24!! He’s been my hero since I was a kid watching CART races 🤩

Erin Cechal

@ErinCechal
Since everyone loves the @lxznr @BMWMotorsport driver change, here’s another angle: