Lewis Hamilton sai tekstiviestin Sebastian Vetteliltä – britti suostui temppuun, jonka tehnyt aiemmin vain Michael Schumacherin kanssa

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan kaksi kärkikuljettajaa, Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel, päättivät tehdä komean tempun kauden päättymisen kunniaksi. Kaksikko vaihtoi keskenään kypäriä, jalkapallosta tutun paidanvaihdon tapaan.

Lewis Hamiltonilta ja Sebastian Vetteliltä komea kunnianosoitus toisilleen – kypärät vaihtoon

Keskinäisen kunnioituksenosoituksen alulle pannut tekijä oli Vettel. Hamilton paljastaa Daily Expressenille saaneensa kilpakumppaniltaan tekstiviestin, jossa saksalainen kysyi mestaruuden voittaneelta Hamiltonilta mahdollisuutta vaihtaa kypärää.

F1-kuskien kypärät ovat erittäin kalliita, joten jalkapallopelipaitoihin verrattuna niiden vaihtelu ei ole aivan yksinkertaista puuhaa. Hamilton päätti kuitenkin suostua temppuun, harvinaislaatuiseen itselleen.

– En jakele kypäriäni pois kovin herkästi. Olen vaihtanut kypärääni vain kerran, Michael Schumacherin kanssa. Voisin vaihtaa kypärääni vielä parin muun kuljettajan kanssa, sillä en suhtaudu tähän kovin ylimalkaisesti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.