Fernando Alonso sittenkin F1-auton rattiin? Tulokaskuljettaja valmis väistymään

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan ensi kaudeksi jättävä Fernando Alonso on edelleen tervetullut auttamaan ja jopa ajamaan McLarenia ensi vuonna. Jopa tallin kuljettaja on valmis väistymään espanjalaisen tieltä.

Brittitalli lähtee ensi kauteen kokonaan uudella kuskikaksikolla, kun sekä Alonso että Stoffel Vandoorne lähtivät omille teilleen. Carlos Sainz ja Lando Norris joutuvat paitsi opettelemaan uusia asioita, myös olemaan vastuussa auton kehittämisestä.

Tässä asiassa Alonson apu ollaan ottamassa avosylin vastaan. Jo aiemmin tallipomo Zak Brown kertoi ottavansa Alonson mahdollisen testin avosylin vastaan. Myös tulokaskuljettaja Lando Norris on samoilla linjoilla.

– Hänen tietotaitonsa on arvokasta. Hän tietää, millainen auto on ollut viime vuodet, joten hän huomaisi uudesta autosta ehkä sellaisia asioita, mitä me emme. En tiedä mitä hän tulee tekemään, mutta hän on edelleen osa McLaren-perhettä. Päätös on hänen, Norris toteaa Autosportille.

Tulokaskuljettajana Norris esittää jopa rohkean lupauksen.

– Totta kai haluaisin testata niin paljon kuin mahdollista, mutta jos asiasta päätetään ja Fernandon roolin katsotaan olevan hyväksi, olen valmis luovuttamaan autoni hänelle.