Yllättävä käänne F1-kuskien kärhämäkohussa – tähtikuskin rangaistusta ei päätetty sittenkään?

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tähtikuski Max Verstappen antoi ymmärtää brittimedian haastattelussa, ettei hänen lopullista rangaistusta kilpatoverinsa päällekäynnistä olekaan vielä päätetty.

Kansainvälinen media sai aiemmin tietoonsa Verstappenin saaneen kahden päivän verran yhdyskuntapalvelusta Force Indian Esteban Oconiin käsiksi käymisestä Brasilian GP:n varikolla.

F1-pilotit päätyivät ottamaan yhteen ensi kerran jo radalla, kun kierroksella ohitettu Ocon yritti päästä uudelleen ohi Verstappenista. Ranskalainen päätyi kuitenkin törmäämään Red Bull -tähteen pilaten samalla tähtikuljettajan voittotaistelun Lewis Hamiltonin kanssa.

Kilpailun jälkeen raivostunut Verstappen ryntäsi tönimään ja sättimään kilpakumppaniaan varikolla. FIA ei arvostanut 21-vuotiaan kuskin käytöstä ja rankaisi tätä välittömästi.

Jos miestä itseään on kuitenkin uskominen, yhdyskuntapalvelus ei olisikaan hänen lopullinen sanktionsa. Verstappenin mukaan tuomiosta neuvotellaan yhä.

– Keskustelemme asiasta tallin ja FIA:n kanssa päättääksemme, mitä teemme. Katsotaan, olenko samaa mieltä heidän kanssaan, muttahan sillähän ei taida olla kovin paljon väliä. Mitä voisin tehdä? Mielestäni rangaistus on hieman turhan ankara, mutta löydämme kyllä ratkaisun, hollantilainen arvuutteli Sky Sportsin haastattelussa.

Verstappen teki kuitenkin varsin selväksi, ettei pitänyt yhdyskuntapalvelusanktiotaan oikeudenmukaisena.

– Mielestäni minua kohdellaan todella ankarasti ja rajusti, joten meidän on löydettävä jotain sopivampaa. Minä en aio näyttää idiootilta, tähtipilotti kiukutteli.

Lähde: Sky Sports

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.