Näin Kimi Räikkösen pomo kommentoi suomalaisen viimeistä Ferrari-kisaa

© Kuva: Getty Images

Ferrarin tallipomo Maurizio Arrivabene kohtasi F1-kauden päätöskilpailun kahtiajakoisin tunnelmin. Sebastian Vettelin kakkossijan vastapainoksi Kimi Räikkösen viimeinen Ferrari-kilpailu päättyi jo alkukierroksilla.

Kauden päättyminen palkintojuhlallisuuksiin lämmitti mieltä, mutta Räikkösen kohtalo harmitti.

– Tulos varmisti kahden kuljettajamme sijoittumisen loppupisteissä kolmen parhaan joukkoon. Kimi olisi ansainnut paremman tuloksen viimeisestä kisastaan. Hänen saamansa kunnianosoitus väeltämme oli sydäntälämmittävää, Arrivabene totesi viitaten tähän.

Kausi ei ole vielä suinkaan ohi.

– Tiistaina otamme osaa testeihin, ja aiomme antaa kautta 2019 ajatellen kaikkemme. Haluan esittää sydämeni pohjasta kiitokset kaikille tallin matkassa tänä vuonna kulkeneille.