Williamsin Sergei Sirotkinia rajusti kritisoinut F1-mestari Lewis Hamilton pahoitteli tunnepurkaustaan Instagramissa.

Venäläiskuski oli lähellä törmätä Hamiltoniin lauantain aika-ajojen toisessa sessiossa puskiessaan vauhdilla ohi brittitähden, joka körötteli radalla hidasta kyytiä valmistautuen omaan nopeaan vetoonsa.

Mercedes-pilotti häkeltyi Sirotkinin tempauksesta pahemman kerran ja päätyi ruoskimaan Mika Salon suojattia rankasti mediassa.

– Se oli yleisesti ottaen aika epäkunnioittava liike. Se oli vaarallista meille kummallekin, Hamilton latasi.

Sirotkin pahoitteli ja selitti myöhemmin käytöstään omasta näkökulmastaan. Nukuttuaan yön yli Hamiltonkin oli leppynyt ja harmitteli purkaustaan Instagram-julkaisussaan.

– Huomenta, maailma. Heräsin aamulla ja ajattelin, että minun tulisi korjata hieman eilen sanomiani asioita. Olin väärässä, ei se ollut epäkunnioittava liike Sergeiltä.

– Se oli väärinkäsitys ja yritin vain päästä pois hänen tieltään. Se ei onnistunut niin hyvin, mutta paskaa sattuu ja kunnioitan sitä tapaa, jolla hän hoiti asian, Hamilton pahoitteli.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata Brasilian F1-viikonloppua maksutta perjantaista sunnuntaihin. Lue lisää täältä.