McLarenin F1-talli on palkannut brasilialais F2-sarjan kuljettajalupauksen Sergio Sette Camaran uudeksi testi- ja kehityskuskikseen ensi kaudeksi.

20-vuotias kisaa parhaillaan Formula 2 -sarjassa, jossa hän nappasi ensimmäisen voittonsa viime vuonna Belgiassa. Ennen F2:tä nuorukainen keräsi kokemusta Toyota Racing -, Euroopan ja Brasilian Formula 3 -sarjoista.

Camara hehkutti McLarenin antaneen hänelle mahdollisuuden toteuttaa unelmaansa F1-kuskina, jonka työhön kuuluu auton testaaminen ja kehittäminen brittitallin insinöörien kanssa.

– On ollut unelmani tulla joku päivä Formula 1 -kuljettajaksi ja haluaisin kiittää McLarenia tästä uskomattomasta tilaisuudesta. Tarkoitukseni on päästä talliin sisälle ja työskennellä heidän kanssaan niin tiivisti kuin mahdollista sekä kuunnella, oppia ja auttaa, Camara hehkutti McLarenin tiedotteessa.