Kimi Räikkösen apupojaksi alennettu ruotsalaiskuski ei näe roolissaan mitään järkeä

© Kuva: Getty Images

F1-kisakuljettajan paikan Sauberilla menettänyt Marcus Ericsson ei koe uutta rooliaan sveitsiläistallissa kovin hedelmälliseksi kummankaan osapuolen kannalta.

Sauberin päädyttyä ensi vuoden kuljettajaratkaisuissaan Kimi Räikköseen ja Antonio Giovinazziin siirtyi kaudesta 2015 tallissa viihtynyt ruotsalaiskuski kilpailemaan ensi kaudella IndyCar-sarjaan. Samalla hän toimii kuitenkin sveitsiläistallin varakuljettajana.

Pohjois-Amerikassa ajettava formulasarja on Ericssonin sanojen mukaan hänen priotiteettilistansa kärjessä ensi vuonna. Se tarkoittaa, että mahdollisten päällekkäisyyksien sattuessa kohdalle F1-velvollisuudet saavat jäädä.

– Meidän täytyy istua alas neuvottelemaan tästä asiasta, sillä haluan tehdä selväksi sataprosenttisen sitoutumiseni IndyCariin. Olen edelleen mielelläni mukana F1-kuvioissa, mutta en itsekään oikein ymmärrä millaista roolia minulle on kaavailtu, Ericsson toteaa Autosportille.

Ericsson ei usko näyttäytyvänsä ensi kaudella kovinkaan monessa GP-viikonlopussa.

– Asun ja oleilen jo Amerikassa, enkä usko minun matkustavan kovin usein ensi vuonna seuraamaan F1-kilvanajoa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.