F1-veteraani huolissaan maanmiehensä henkisestä jaksamisesta – osuva vertaus hajonneesta avioliitosta

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja Mark Webber on huolissaan maanmiehensä Daniel Ricciardon jaksamisesta jatkuvien pettymysten keskellä. Webber toivoo, ettei Ricciardo menetä rakkauttaan lajiin vaikeina aikoina.

Ricciardo on voittanut tällä kaudella kaksi kisaa, mutta kauden jälkipuolisko on osoittautunut katastrofaaliseksi. Keskeytyksiä on kertynyt jo masentavat seitsemän kappaletta, eniten kaikista kuljettajista.

Valtaosa radan varteen jäämisistä on johtunut Renaultista, jonka tehdastalliin Ricciardo ensi kaudella siirtyy. Turhautuneisuus on paistanut Ricciardon kommenteissa, sillä hän uhkasi jättää loppukauden ajamatta Red Bullilla. Sanat peruttiin myöhemmin, mutta Webberistä tämä kertoo huolestuttavia asioita.

– On selvää, ettei Daniel malta kauden päättymistä. Ja se on aina huolestuttavaa kuljettajan kannalta. En halua hänen rakkautensa tähän lajiin sammuvan, Webber totesi GPtoday-sivuston mukaan.

Tämänhetkiset murheet yhdistettynä ensi kauden epävarmuuteen koettelevat Webberin mielestä maanmiehen mielenlujuutta.

– Hän tulee varmasti kyseenalaistamaan tämän lajin päänsä sisällä. Liian moni ei voi olla tukemassa häntä niillä hetkillä. Vain vahvimmat selviävät. Hän haluaa nousta takaisin huipulle Renaultin kanssa, mikä on mielestäni hieman outo ratkaisu, mutta hän halusi muutosta uralleen.

Webberin mielestä aika Red Bullin kanssa tuli päätökseen oikeaan aikaan. Loppukauden vaikeudet ovat alleviivanneet sitä.

– Hän ikään kuin elää tilanteessa, jossa avioero on jo tapahtunut, mutta pariskunta asuu edelleen samoissa tiloissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.