Toro Rosson F1-pestinsä menettänyt uusiseelantilaiskuski Brendon Hartley kiitti tuoreessa Twitter-päivityksessä ”melkein jokaista” italialaistallin henkilöstöstä yhteisistä vuosista kuninkuusluokassa.

Hartleyn kausi energiajuomayhtiön sisartallin kanssa oli suorastaan tuskallisen vaikea. Mies sai kauden aikana kasaan vain neljä MM-pistettä.

Tallitoveri Pierre Gasly tienasi taas 29 pistettä ansaiten ylennyksen Red Bullin ykköstalliin ensi vuodeksi. Koko kauden potkuhuhuista kärsineen Hartleyn kohtalo kävi sen sijaan koko ajan yhä selvemmäksi.

Marraskuussa uusiseelantilaisen F1-uran päätökselle tuli lopullinen niitti Toro Rosson vahvistettua uudeksi kuskikokoonpanokseen thaimaalaislupaus Alexander Albonin ja venäläispilotti Daniil Kvjatin.

Hartley esitti tiistaina Twitterissä vanhalle tallilleen mielenkiintoiset kiitokset yhteisistä vuosista.

– Lähdin radalta sunnuntaina hyvällä ryhdillä. Minulla on vielä viimeistelemättömiä bisneksiä F1:ssä. Haluan kiittää melkein kaikkia Toro Rosson 500-henkisestä henkilökunnasta, joka on seisonut rinnallani, Hartley kirjoitti.

F1-kuski ei selventänyt, mitä tarkoitti ”melkein kaikilla”. Hartley kritisoi aiemmin kauden mittaan talliaan siitä, ettei saanut mielestään tarpeeksi tukea.