© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettel julisti Ferrarin tärkeimmän tavoitteen – ”Se jatkuu seuraavassa kisassa”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Saksalaistähti Sebastian Vettelin mukaan Ferrarin on todistettava olevansa viime aikojen heikkoa virettään parempi talli.

Vaikka F1-sarjan mestaruustaistosta näytti tulevan tällä kaudella äärimmäisen tiukka, on Mercedes repinyt kesästä lähtien jo reilua eroa italialaisiin MM-pisteissä.

Ferrarin vauhti on ollut viime kisoissa yllättävän vaatimatonta. Virheitä on tehty myös radalla kuin johtoportaan taktiikkatauluillakin.

Vettelin mukaan maranellolaisten on otettava loppukauden tavoitteekseen todistaa asemansa F1-sarjan kärkitallien joukossa uudelleen.

– Mielestäni tässä tallissa on mahtavaa potentiaalia. Luonnollisesti viime viikot ovat olleet vaikeita meille. Voisimme olla paremmassa paikassa, mutta emme ole. Sille on syynsä. Katsomme kuitenkin eteenpäin, saksalaismestari julisti Autosportin haastattelussa.

Ferrari-tähden mielestä tallin henkilöstön osaaminen ei ole päässyt näytille syksyn osakilpailuissa.

– Vaikka viime viikot ovat olleet vaikeita, tallin sisällä on sisukas henki. Jos katsoo näitä kavereita, on hämmästyttävää kuinka voimakkaita, vahvoja ja positiivisia he ovat olleet. Se on tehnyt tästä tallista aina vahvan ja se jatkuu myös seuraavassa kisassa sekä tulevaisuudessa, Vettel vakuutti.

Lähde: Autosport

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon