Mestaruuden napanneelle Michael Schumacherin pojalle sataa ylistystä – entinen kollega esitti toiveen F1-legendasta

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuljettaja ja nykyinen DTM-sarjan johtaja Gerhard Berger on seurannut läheltä Mick Schumacherin kehittymistä. Hän näkee saksalaisnuorukaisessa merkkejä isästään, legendaarisesta Michael Schumacherista.

Mick Schumacher voitti viikonloppuna Euroopan F3 -sarjan mestaruuden. Sarjaa ajetaan DTM:n oheisluokkana, joten 1986-1997 formula ykkösissä ajanut Berger näki roolissaan toisen polven kuljettajan tekemisen lähietäisyydeltä.

Berger ajoi myös Michael Schumacheria vastaan lukuisia tiukkoja kamppailuja, sillä saksalainen aloitti F1-sarjassa 1991.

Berger kommentoi olevansa iloinen Schumacherin mestaruudesta.

– Hän saavutti tittelin täysin omilla ansioillaan olemalla selvästi parempi kuin kukaan muu sarjan kuljettaja. Olen myös iloinen hänen isänsä puolestan, ja toivon hänen olevan vielä joku päivä mukanamme nauttimassa poikansa menestyksesä, Berger kertoi Autosportille.

Berger näkee Mickissä Michaelin piirteitä.

– Hän ei vain näytä isältään, vaan hän myös kävelle kuten hän. Viimeisimpänä asiana kiinnitin huomioni hänen käsiinsä, nekin ovat identtiset hänen isänsä kanssa. Mutta kaikista huomattavin yhtäläisyys on radalla: hän on pystynyt olemaan isänsä kaltainen menestyjä. Jos hän jatkaa tähän malliin, tulemme näkemään hänet vielä formula ykkösissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.