© Kuva: Getty Images

F1-kuski uskoo edelleen kunnianhimoiseen tavoitteeseensa – ”Vielä teoreettisesti mahdollista”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Sergio Perez uskoo Force Indian mahdollisuuksiin taistella tiensä neljänneksi tämän vuoden MM-taistelussa. Kyse on tosin ”teoreettisesta” sijoituksesta, johon meksikolaiskuski ei aio laskea mukaan kabinetissa menetettyjä pisteitä.

Force India ajoi MM-sarjataulukon neljänneksi kahtena edellisenä kautena. Tänä vuonna sen pistesaldo kärsi kuitenkin karun loven tallin siirryttyä selvitystilan kautta uuden omistajatahon alaisuuteen.

Vaikka vaaleanpunaisten kilpureiden suorituskyky on ollut kauden mittaan keskikastin vakuuttavimamasta päästä, tiputti MM-pisteiden verotus tallin vasta seitsemännelle sijalle.

Perez tiedostaa tallinsa tilanteen, mutta ei anna sen häiritä omaa tahtotilaansa. Meksikolainen aikoo asennoitua loppukauden neljään viimeiseen kisaan siten, kuin mitään pisteitä ei olisi menetettykään ja Force India kamppailisi edelleen neljännestä sijasta.

– Tällä hetkellä olemme seitsemäntenä, joten seuraava tavoite olisi kuudes. Olisi mahtavaa, jos onnistuisimme päihittämään McLarenin ennen kauden loppua, Perez linjasi jo ennen Singaporen kisaa Racefansille.

– Minulle se on yhtä tyhjän kanssa. Haluan tehdä laskelmani Abu Dhabin jälkeen nähdäkseni, kuinka paljon pisteitä saavutimme tänä vuonna ja tulimmeko neljänneksi vai emme. Kyse on varsin helposta matematiikasta ja suurin tavoitteeni on tähdätä teoreettiseen neljänteen sijaan, meksikolainen vakuutti Yhdysvaltain GP:n alla.

Lähde: Racefans

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon