F1-kuski uskoo edelleen kunnianhimoiseen tavoitteeseensa – ”Vielä teoreettisesti mahdollista”

© Kuva: Getty Images

Sergio Perez uskoo Force Indian mahdollisuuksiin taistella tiensä neljänneksi tämän vuoden MM-taistelussa. Kyse on tosin ”teoreettisesta” sijoituksesta, johon meksikolaiskuski ei aio laskea mukaan kabinetissa menetettyjä pisteitä.

Force India ajoi MM-sarjataulukon neljänneksi kahtena edellisenä kautena. Tänä vuonna sen pistesaldo kärsi kuitenkin karun loven tallin siirryttyä selvitystilan kautta uuden omistajatahon alaisuuteen.

Vaikka vaaleanpunaisten kilpureiden suorituskyky on ollut kauden mittaan keskikastin vakuuttavimamasta päästä, tiputti MM-pisteiden verotus tallin vasta seitsemännelle sijalle.

Perez tiedostaa tallinsa tilanteen, mutta ei anna sen häiritä omaa tahtotilaansa. Meksikolainen aikoo asennoitua loppukauden neljään viimeiseen kisaan siten, kuin mitään pisteitä ei olisi menetettykään ja Force India kamppailisi edelleen neljännestä sijasta.

– Tällä hetkellä olemme seitsemäntenä, joten seuraava tavoite olisi kuudes. Olisi mahtavaa, jos onnistuisimme päihittämään McLarenin ennen kauden loppua, Perez linjasi jo ennen Singaporen kisaa Racefansille.

– Minulle se on yhtä tyhjän kanssa. Haluan tehdä laskelmani Abu Dhabin jälkeen nähdäkseni, kuinka paljon pisteitä saavutimme tänä vuonna ja tulimmeko neljänneksi vai emme. Kyse on varsin helposta matematiikasta ja suurin tavoitteeni on tähdätä teoreettiseen neljänteen sijaan, meksikolainen vakuutti Yhdysvaltain GP:n alla.

Lähde: Racefans

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.