Singaporessa räikeästi hölmöillyt F1-kuski syytti rötöstoveriaan ”mikroautoilusta”

© Kuva: Getty Images

Singaporen F1-kisassa sinilippuja noudattamatta jättänyt Haas-kuski Romain Grosjean vieritti ohituskohunsa syyn Williamsin Sergei Sirotkinin niskaan.

Grosjean ja Sirotkin päätyivät tiukkaan taisteluun häntäpään sijoituksista keskelle tilannetta, kun kisaa johtanut Lewis Hamilton pääsi aivan heidän peräänsä ohittaakseen kaksikon kierroksella.

Ranskalais- ja venäläispilotit hölmöilivät kuitenkin nolosti jätettyään noudattamatta sinilipun tarkoittamaa väistöpakkoa ja keskittyivät lähinnä omaan taisteluunsa sijoituksista.

Kummatkin saivat pian viiden sekunnin aikasakon sääntörikkeestään. Kisan jälkeen Grosjean ja Sirotkin olivat kuitenkin eri mieltä siitä, kumman syytä erikoinen episodi oli.

Grosjean pahoitteli tapahtunutta omasta puolestaan ja syytti tilanteesta venäläistä Williams-kuskia.

– Olen pahoillani, jos estin ketään. Se ei ollut tarkoitukseni. Uskon tehneen parhaani. Taistelin Sergeitä vastaan, joka harrasti hieman mikroautoilua siellä, ranskalainen tylytti Racefansin haastattelussa.

– En voinut oikeastaan hidastaa. Pierre Gasly oli kiinni vaihdelaatikossani ja Sergei oli etusiivessäni. Kun ohitin hänet, päästin Lewisin heti ohi, Grosjean vakuutteli.

Lähde: Racefans


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.