Sebastian Vetteliä väheksynyt ex-Ferrari-testikuski joutui fanien raivon kohteeksi – iski terävän vastakuitin somessa

Ferrarin entisen testikuskin Raffaele Marciellon vähättelevät kommentit Sebastian Vettelin ajotaidoista johtivat viharyöppyyn saksalaistähden fanien suunnalta. Italialaispilotti iski kuitenkin nopeasti takaisin Twitterissä.

Marciello antoi perjantaina Formula Passion -sivustolle haastattelun, jossa hän viittasi pitävänsä Vetteliä yliarvostettuna formulakuskina.

– En ole ikinä arvostanut Vetteliä samalla tavalla kuin Lewis HamiltoniaFernando Alonsoa ja Robert Kubicaa, Ferrarilta lähtöpassit aiemmin saanut kuskilupaus latasi.

Entinen F1-kuljettaja sanoi myös uskovansa ensi vuonna Ferrarille siirtyvän Charles Leclercin lyövän Vettelin välittömästi ensi vuonna.

Ferrarin tähtikuskin fanit eivät odotetusti ottaneet Marciellon ryöpytystä hyvällä. Italialainen sai osakseen tiukkaa arvostelua epäkunnioittaviksi koetuista kommenteistaan.

Marciello ei kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan vaan otti kantaa kohuun lauantaina Twitter-tilillään.

– Huvittavaa, että kuljettaja (henkilö) ei saa enää sanoa, mitä ajattelee ilman, että hän joutuu loukkausten ja hyökkäyksien kohteeksi. Saatat olla kuuluisampi sen vuoksi, mitä sanot etkä sen vuoksi, mitä teet, italialainen täräytti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.