Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on ollut mielissään siitä, kuinka vahvasti Red Bull on haastanut kärkitalleja kuluvalla kaudella.

Vaikka kauden 2018 mestaruustaistelua käydäänkin enää käytännössä Mercedeksen ja Ferrarin sekä Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin välillä, on energiajuomayhtiön talli kirittänyt huipputalleja koko rahan edestä.

Red Bull on ryöstänyt voiton italialaisten ja saksalaisten nenien edestä jo kolmessa kisassa. Edellisessä osakilpailussa Singaporessa Max Verstappen onnistui päihittämään jälleen Vettelin ajaen komeasti toiseksi.

– Red Bull oli todellinen tekijä Singaporessa. Jos he pystyisivät pelaamaan isompaa roolia kauden loppuun asti, olisi se hyväksi faneilla ja kilpailulle. Me nautimme siitä, Mercedes-pamppu Wolff ylisti haastajiaan Motorsportille.

Wolff odottaa jo innolla tiukkaa vastusta Red Bullilta Meksikon GP:ssä, jossa itävaltalaistallin odotetaan olevan vahvoilla.

– Meksiko on seuraava kisa, jossa heidän pitäisi olla nopeita paperilla. Kuka tosin tietää, mitä Sotshissa ja Suzukassa tapahtuu.

Lähde: Motorsport