Hurja huhu! Michael Schumacherin Mick-poika tyrkyllä formula ykkösiin ensi kaudeksi!

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan kuljettajasirkus käy tällä hetkellä ylikierroksilla. Tuskin kansa on vieläkään toipunut Kimi Räikkösen Ferrari-lähdöstä ja Sauber-siirrosta, kun esille on nostettu seuraava suuri siirtokaavailu.

Italiankielisen motorsport.comin mukaan F3-sarjassa tällä kaudella erinomaista tulosta takonut Mick Schumacher saattaa seurata isänsä Michael Schumacherin suuria jalanjälkiä ja liittyä F1-karkeloihin jo ensi kaudeksi.

19-vuotias saksalainen on esiintynyt tällä kaudella sarjassaan vakuuttavasti, mistä osoituksena käy viime viikonlopun dominointi (uutinen). Kauden päätteeksi nuorukaiselta löytyy tarvittava määrä superlisenssipisteitä F1-paikan saamiseksi.

Sivuston mukaan Red Bull olisi erittäin kiinnostunut ajattamaan takuuvarmasti formulakansaa kiinnostavaa Schumacheria Toro Rossolla ensi vuonna. Tallilla on pulaa kuljettajista, joten Schumacherin rekryäminen antaisi sille mahdollisuuden nostaa uusi nimi sarjaan jonkun energiajuomayhtiön vanhan kuskin sijasta.

Schumacher on yhdistetty puheissa myös F2-sarjaan. Sivuston mukaan saksalainen ei kiirehdi päätöksensä kanssa, sillä hän haluaa rakentaa uraansa rauhassa eikä tarttua ensimmäiseen houkuttelevaan tarjoukseen, jos se ei tarjoa mitään pitkäkestoista.

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.