Näin F1-maailma reagoi Fernando Alonson lopettamiseen: ”Ratamme on ikuisesti kotisi”

© Kuva: Getty Images

Formula 1:ssä kuultiin eilen hurjia uutisia, kun Fernando Alonso päätti lopettaa uransa moottoriurheilun kuninkuusluokassa.

Kokosimme kilpakumppaneiden ja F1-vaikuttajien reagointeja espanjalaisen lopettamispäätökseen.

– Me jäämme kaipaamaan sinua paljon Alonso! Intohimoni tähän lajiin syttyi sinun ansiostasi ja pidän itseäni onnekkaana, kun sain jakaa 4 vuotta F1-kisaamista yhden kaikkien aikojen parhaan kanssa, Alonson maanmies ja Renault-kuski Carlos Sainz kirjoitti Twitterissä.

– Jään kaipaamaan Fernandon kiivasta luonnetta ja loppumatonta nopeutta. Täyttämätön potentiaali, mutta silti valtavat saavutukset F1:ssä, entinen F1-kuski ja nykyinen asiantuntija Martin Brundle puolestaan kirjoitti espanjalaisesta.

– Ole iloinen ja nauti seuraavasta haasteesta. Minulle olit yksi parhaista kuskeista planeetalla! Entinen tallikaveri Felipe Massa muisteli.

– Oli nautinto jakaa nämä vuodet kanssasi. Kaikkea hyvää elämäsi seuraavalla askeleelle! Kilpakumppani Sergio Perez twiittasi.

Myös Katalonian rata, joka tuli Alonsolle erittäin tutuksi koko uran aikana, muisti espanjalaislegendaa virallisella Twitter-tilillään.

– Kiitos Fernando näistä kaikista vuosista, saavutuksista ja sitoutumisesta. F1 ei olisi sama ilman sinua. Ratamme on aina kotisi, twiitissä sanotaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.