Fernando Alonso kiitteli McLarenin urotekoa Belgian katastrofin jälkeen: ”Aion yhä ryhtyä maksimihyökkäykseen”

© Kuva: Getty Images

Fernando Alonso oli tyytyväinen McLarenin tallin mekaanikkojen työhön Belgian GP:n joukkokolarin jäljiltä.

Spassa Espanjalaisen kilpailu päättyi käytännössä ennen kuin se ehti alkaakaan. Renaultin saksalaiskuski Nico Hülkenberg rysäytti Alonson perään aiheuttaen massiivisia vahinkoja kilpakumppaninsa autolle.

McLarenin mekaanikot ryhtyivät kuitenkin välittömästi toimeen kilpurin korjaustöiden kanssa. Brittitallin henkilöstö huhki urakkansa nopeasti valmiiksi varmistettuaan varaosien riittävän ensi viikonlopun Italian GP:tä varten.

– Viime sunnuntain Span onnettomuuden jälkeen talli on tehnyt todella kovasti töitä varmistaakseen, että meillä on tarpeeksi osia tähän tuplaviikonloppuun, Alonso kehui McLarenin verkkosivujen haastattelussa.

– Olen todella kiitollinen heidän panoksestaan. Aion yhä ryhtyä maksimihyökkäykseen, vaikka luvassa on haastava viikonloppu, espanjalainen lupasi.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.