Autosport on jakanut totuttuun tapaan arvosanat F1-kuljettajille. Kanadan GP ei täysiä kympin suorituksia tarjonnut.

Kisan kärkikolmikko kuittasi arvosanakseen yhdeksiköt. Valtteri Bottas nappasi kakkossijan sekä aika-ajoissa että kisassa. Suomalaisen kova temppu keräsi kehuja toimitukselta.

– Bottaksesta tuli vasta toinen tallikaveri, joka on pystynyt lyömään Lewis Hamiltonin Kanadan GP:n aika-ajoissa. Se on kova saavutus jo itsessään. Hän teki myös hyvää jälkeä pitämällä Max Verstappeniin takanaan startissa ja myöhemmin kisan loppupuolella bensaa säästäessään.

Kuudenneksi ajanut Kimi Räikkönen ajoi näkymätömän kisan.

– Kuten tavallista, asiat menivät pilalle silloin kun olisi pitänyt onnistua. Q3-osion viimeinen yritys epäonnistui ja hänen oli pakko keskeyttää kierroksensa. Kisassa hän teki hyvää työtä venyttämällä ensimmäistä varikkostoppiaan, mutta lopussa kun hän olisi voinut hyökätä rengasedun turvin Hamiltonia ja Daniel Ricciardoa vastaan, hän nukahti ja hiipui.