F1-sarjalle ominaiseen tapaan puheet tulevasta kaudesta eivät koskaan lakkaa. Kuljettajamarkkinoiden keskiössä on jälleen sarjan mahtitalli Ferrari ja sen suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen.

Sarjan ikänestorin toinen Ferrari-visiitti on jatkunut jo vuodesta 2014. Kaudesta 2015 hän on saanut ajaa hyvän ystävänsä Sebastian Vettelin rinnalla. Saksalainen on ollut tulosten valossa niskan päällä, mutta mies myönsi itsekin tuoreessa haastattelussa tilastojen kertovan vain puolet totuudesta. Lue Vettelin kehut Räikkösen vireelle täältä.

Ferrarin kannalta nykyisessä kuljettajakaksikossa yksi parhaista ominaisuuksista on kuljettajien keskenäinen suhde. Kaksikko ei taistele radalla, kulisseissa tai mediassa, vaan syvä ystävyys ja luotto toiseen luo rauhaa myös tallin sisälle.

Räikkösen jatkosta tallissa on spekuloitu yhtäjaksoisesti joka vuoden vuoden jälkeen, eikä tämä vuosi ole ollut poikkeus. Muun muassa Daniel Ricciardon ja Charles Leclercin on huhuttu korvaavan Ferrarin viimeisimmän maailmanmestarin tallissa ensi kaudeksi, mutta talli ei ole lähtenyt huutelemaan asiasta julkisuuteen.

Vettel kommentoi tallin kuljettajakokoonpanoa motorsport.comille. Vettelin kommenteista voi aistia, ettei hän haluaisi muuttaa nykyistä toimivaa kombinaatiota.

– Olemme hyvä pari, nappiosuma. Meidän välillämme ei ole ollut koskaan mitään ongelmia. Ja se on erittäin iso asia paitsi koko tiimille, myös meille, sillä voimme vain keskittyä nauttimaan työstämme.