© Kuva: Getty Images

Sauber-lupaus kerää ylistystä tallinsa johtohahmolta: ”Tulee tekemään hienoa tulosta”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Täksi kaudeksi Formulan kuninkuusluokkaan noussut Sauber-kuski Charles Leclerc omaa huiman potentiaalin tallin insinöörijohtaja Xevi Pujolarin mukaan. Viime vuonna Formula 2 -sarjassa mestaruuden voittanut 20-vuotias kuski voi nostella tulevaisuudessa jopa sitä kaikkein himotuinta mestaruuspokaalia.

– Hän on potentiaalinen mestari, aivan varmasti. Tapa miten hän vaatii itseltään todella paljon, sitä olen nähnyt muissakin kuljettajissa. Hän tekee kaiken täysillä, eikä hän ole tyytyväinen ennen sitä, Pujolar arvioi sarjan verkkosivuilla.

– He ovat sellaisia ihmisiä, jotka lopulta voittavat, koska he etsivät aina rajojaan.

Auton pitää kuitenkin myös kehittyä, jotta tulosta voi syntyä.

– Sen voin sanoa, että jos auto kehittyy, niin hän tulee tekemään sillä hienoa tulosta, Pujolar lisäsi.

 

 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!