Sauberin F1-talli on ilmoittanut, että tallin tekninen johtaja Jorg Zander on jättänyt tehtävänsä. Miehen erolle ei ole vielä kerrottu syytä.

Tallin organisaatiorakenne meni Zanderin yllättävän lähdön myötä uusiksi. Sauber kertoi eri projektipäälliköiden ja osastojohtajien hoitavan F1-konkarin vastuut siihen saakka, että uusi tekninen johtaja nimitetään.

Zanderin lähdölle ei kerrottu Sauberin tiedotteessa mitään tiettyä syytä. Talli kiitti vuosikausien formulakokemuksen omaavaa konkaria palveluksistaan riveissään.

– Haluasimme kiittää häntä hänen sitoutumisestaan. Toivomme Jorg Zanderille kaikkea parasta tulevaisuudessa, tiedotteessa kerrottiin.

Tunnettu F1-autojen suunnittelija työskenteli Sauberin kanssa kahteen otteeseen. Ensimmäisen kerran mies oli tallin palveluksessa vuosina 2006-2007, kun talli oli vielä BMW:n omistuksessa.

Zander palasi Sauberille viime kaudella. Tallin lisäksi 54-vuotias insinööri on työskennellyt myös Williamsilla, BAR:lla, Hondalla sekä Audin ja Toyotan rata-autotalleissa.