Badger GP:n kirjoittaja Dan Thompson uskoo Brendon Hartleyn olevan liian kiltti kuljettaja Formula 1 -maailmaan.

F1-varikolla on pyörinyt huhuja, joiden mukaan Toro Rossolla haluttaisiin korvata Hartley paremmalla kuljettajalla. Thompson näkee, että Hartley on ollut itsensä pahin vihollinen toistaiseksi lyhyen F1-uransa aikana.

– Monellakin tapaa Hartley on itsensä pahin vihollinen. Hänen innokkuutensa hyväksyä virheensä heti niiden sattuessa on virkistävää, mutta se ei tee hänelle hyvää kurkunleikkaajien maailmassa, F1:ssä, Thompson kirjoittaa.

– Baku oli täydellinen esimerkki tästä. Kun hänen Toro Rossonsa linkutti radalla tallikaverin edessä ja lähetti ranskalaisen (Pierre Gaslyn) melkein avaruuteen, Hartley pyysi anteeksi välittömästi ja hyväksyi syytökset.

– Enemmän itseensä luottava kuljettaja olisi kyseenalaistanut välittömästi, että miksi talli ei antanut selvempiä ohjeita molemmille kuljettajille siitä, missä heidän pitäisi olla radalla. Sen sijaan Hartley nosti kätensä ilmaa ja syyt vierivät hänen niskoilleen, ja kaikki jatkoviat eteenpäin.