Twitterissä levinnyt uusi video näyttää, että toinenkin Ferrarin mekaanikko oli jäädä Bahrainin varikkotapaturmassa F1-auton alle Bahrainissa.

Italialaistallin karmeasti epäonnistunut varikkopysähdys varasti suurimman huomion Sakhirin aavikkokisassa.

Ferrari-mekaanikko Francesco Cigarini jäi tilanteessa Kimi Räikkösen auton alle ja mursi jalkansa. Nyt tapauksesta on tullut ilmi uutta videomateriaalia, joka näyttää tapauksen olleen jopa hurjempi kuin luultiin.

Erään formulafanin kuvaamalla Twitter-videolla nähdään, kuinka varaosia kantanut varikkomies oli jäädä Force Indian Esteban Oconin F1-kilpurin alle varikkosuoralla. Mekaanikko ehti kuitenkin viime hetkillä pois alta.

Rob van Gameren

@VanGamerenF1
Na de verschrikkelijke pitstop van Raikkonen wachten de Ferrari-monteurs keurig met de auto van Kimi in de pitstraat zodat Force India gewoon een pitstop kan maken. Maar één Ferrari-monteur rent als een kip zonder kop bijna tegen de auto van Ocon! Gaat maar net goed... 😓 #F1

Uudesta videomateriaalista uutisoi Suomessa ensimmäisenä MTV Sport.