Ferrarin tähtikuljettaja Sebastian Vettel kertoi maanantaina Sky Sportsille, että hänen välinsä kilpatoverinsa Lewis Hamilton kanssa ovat kunnossa hurjista huhuista miesten välisestä välirikosta huolimatta.

Puhetta F1-mestareiden viileistä väleistä on riittänyt jo pitkään. Miehet ottivat useasti yhteen radalla viime kaudella, eikä heidän vuorovaikutuksensa ollut kovin lämminhenkistä myöskään autojen ulkopuolella.

Lisää vettä huhumyllyyn heitti Hamiltonin ja Vettelin sanaharkan ja ilkikurisen vitsailun välimaastossa liikkuneet kommentit toistensa suuntaan Australian GP:n lehdistötilaisuudessa.

Välirikkoa ei kuitenkaan ole syytä epäillä, Vettel vakuutti Sky Sportsille. Saksalaisen mukaan F1-tähtien välit ovat ammattimaisen asialliset.

Vaikka Ferrari-ässä myönsikin välien hiertyneen kaudella 2017, ei hän näe mitään syytä vihanpitoon enää tänä vuonna.

– Meillä ei ole ongelmaa toistemme kanssa. Hän vitsaili [edellä mainitussa lehdistötilaisuudessa] ja uskon häntä. Olemme sen verran vanhoja, ettei meillä tarvitse mennä sille tasolle. Kaikki on kunnossa, sillä vaikka olemme erilaisia ihmisiä, jaamme yhteisen intohimon. Se tekee meistä tasavertaisia jälleen, saksalainen sanaili.

– Rakastamme kilpailua, ja teemme kaikkemme autoillamme voittaaksemme muut. Siinä mielessä ajateltuna en näe mitään syytä, miksi emme voisi tulla toimeen, Vettel jatkoi.

Lähde: Sky Sports