Mercedeksen F1-tähti Lewis Hamilton kuvaili Racefansille Bahrainin GP-kisan kolmen auton ohituksen olleen kuin suoraan Hollywoodin kaahailuelokuva Talladega Nightsista.

Hallitseva Formula 1:n maailmanmestari ohitti yhdellä huimalla liikkeellä Fernando Alonson, Nico Hulkenbergin ja Esteban Oconin varikkosuoralla kilpailun viidennen kierroksen alussa.

Hamilton vertasi ohitustilannetta ”ritsaefektiin”, jonka voimin Will Ferrell ja John C. Reilly ohittavat kilpailijoitaan elokuvassa muiden autojen imua hyödyntäen.

– Vertaisin sitä tavallaan Talladega Nightsin ”Shake ’n’ Bakeen”. Se oli todellakin kuin sellainen ritsa, josta he puhuvat, brittitähti naureskeli Racefansin haastattelussa.

– Kun tulin Fernandon taakse, en tiennyt muidenkin yrittävän ohitusta. Olin aika kaukana heistä, mutta Fernandolta saamani ritsaefekti sinkosi minut muiden kintereille. Ajattelin, että pakko yrittää tätä, olen jo käyttänyt naurettavan määrän kierroksia yrittääkseni ohittaa näitä kavereita. Se oli kiva riski ottaa, mutta se onnistui hyvin.

Lähde: Racefans