Englannin Valioliigan Tottenham Hotspursin jalkapallojoukkueen tähtipelaaja Michel Vorm on tunnetusti suuri autourheilun ystävä. Nyt hän paljastanut fanittavansa eniten hollantilaista maanmiestään Max Verstappenia.

Alankomaalainen maalivahti kertoi Tottenhamin verkkosivujen haastattelussa seuranneensa F1-sankarinsa otteita radalla aina siitä lähtien, kun Verstappen aloitti kisakuljettajana sarjassa vuonna 2015.

– Olen ollut liimautunut ruutuun siitä lähtien, kun hän aloitti sarjassa! Olen seurannut lajia jo jonkin aikaa, mutta siitä lähtien, kun Verstappen liittyi sarjaan lajin nuorimpana kuskina olen seurannut formuloita vielä tarkemmin, Vorm hehkutti.

Jalkapallotähden intohimo autourheiluun juontaa jo kaukaa. Hollantilaisen isä oli kovan luokan autoharrastaja, joka iskosti poikaansa rakkauden autoilua kohtaan.

Vorm näkee myös toisen mielenkiintoisen puolen F1-sarjassa. Hänen mukaansa jokainen ammattiurheilija hyötyy selvästi muiden lajien seuraamisesta ja analysoimisesta.

– F1:n seuraaminen on nyt [ammattilaisjalkapalloilijana] erilaista. Minulle kaikkien erilaisten lajien analysoiminen on tuntunut mielenkiintoiselta. On se sitten koripallon NBA, nyrkkeily tai tennis, huippu-urheilijoiden seuraaminen on aina hyvästä, futistähti pohti.

Lähde: Tottenham Hotspurs