Hyundain tehdaskuljettajana toimiva Hayden Paddon osallistuu tulevalla kaudella viiteen Uuden-Seelannin kansallisen rallisarjan osakilpailuun. Miehen tarkoituksena on ylläpitää hyvää ajovirettä miehen MM-ohjelman kutistuessa.

Yhden MM-osakilpauluvoitonkin urallaan napannut Paddon sijoittui viime vuoden MM-sarjassa kahdeksanneksi. Ailahtelevaiset otteet saivat Hyundain pudottamaan hänet tallin hierarkiassa kolmosauton kuljettajaksi. Paddon kisaa kauden aikana seitsemässä MM-rallissa, toisen puoliskon osuessa Dani Sordolle. Thierry Neuville ja Andreas Mikkelsen saavat ajaa puolestaan koko kauden.

Paddon myöntää paluun kotimaan rallitaipaleille olevan kaikkea muuta kuin ideaali ratkaisu, mutta se on tässä tapauksessa paras mahdollinen vaihtoehto.

– En aio esittää ettenkö haluaisi ajaa koko MM-sarjaa. Mutta minun on hyväksyttävä tämä tilanne ja käytettävä tämä tilaisuuteni hyväkseni. On tärkeää, että saan ajotehtäviä myös MM-kilpailuideni välissä, Paddon toteaa Autosportille.