Video: F1-sarja koosti kauden hauskimmat hetket – Kimi Räikkönen sai oman osionsa huumorikoosteessa

Jokaiseen formulakauteen mahtuu useita ikimuistosen huvittavia hetkiä. Myös vuosi 2017 tarjoili monia loistavia sutkautuksia tiimiradioon, pelleilyjä haastatteluissa ja hauskoja mokia radoilla ja varikolla.

F1 kasasi valintansa kauden hauskimmiksi hetkiksi ratkiriemukkaaseen Youtube-videoon.

Parhaiden palojen joukkoon pääsi mukaan useita Kimi Räikkösen hauskoja kommentteja tiimiradiossa. ”Jäämiehen” huvittavan lakoniset lohkaisut ovat naurattaneet kansainvälistä formulayleisöä jo vuosikausien ajan, eikä suomalaiskuski ole menettänyt vieläkään terävää kieltään.

Muita humoristisia hetkiä videolla nähdään muun muassa kuljettajien välisistä veljellisistä naljailuista. Hurjasta kilpailustaan radalla tunnetut Sebastian Vettel, Lewis Hamilton ja Daniel Ricciardo pilailevat ja naureskelevat videolla yhdessä kuin hyvät ystävykset.

F1:n uuden omistajatahon Liberty Median panostus sosiaalisen median sisällöntuotantoon on ilmeisesti ollut sarjan fanien mieleen. Hauska koostevideo keräsi Youtubessa suuren määrän iloisia kommentteja, jossa hehkutettiin kauden hulvattomimpia hetkiä.

– Liberty on omaksunut memekulttuurin täysin, eräs käyttäjä naureskeli.

– Kimi Räikkönen nappasi isoimman määrin hauskimpia hetkiä. Hän on todellinen kovis, toinen kommentoija intoili.

– Arabian Kimi, vihainen Kimi, rakastaja-Kimi vai hanskaton Kimi, mistä Kimistä pidät eniten, kolmas vitsaili.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.