Kiehtovaa vihjailua! Nico Rosbergilla yllättävä uraliike kiikarissaan – haluaa töihin nousevaan huippusarjaan!

© Kuva: Getty Images

Entinen Formula 1:n maailmanmestari Nico Rosberg on paljastanut olevansa kiinnostunut mahdollisuudesta työskennellä sähköautojen kuninkuussarjan Formula E:n organisaatiossa. Viime kaudella mestaruuden voittanut ja formuloista eläköitynyt saksalais-suomalainen ei haaveile sähköformulan rattiin, mutta pitää sarjaa muuten mainiona mahdollisuutena työskennellä jatkossakin autourheilun parissa.

– Olen avoin katselemaan kaikkea vaihtoehtoja, mutta olen ehdottomasti kiinnostunut Formula E:stä. Tiedän sarjasta aika paljon, ja olen seurannut sitä jo pidemmän aikaa. Sillä on todella loistava tulevaisuus edessään, ex-mestari hehkutti Autosportin haastattelussa.

Jätettyään formulat viime vuoden mestaruuden jälkeen 32-vuotias Rosberg on työskennellyt Mercedesin PR-tehtävissä ja hallinnollisen työn parissa isänsä Keke Rosbergin GT-tallissa.

Rosberg oli paikalla Formula E -kauden avaustapahtumassa Hong Kongissa lauantaina. Miehen nykyinen työnantaja Mercedes on siirtymässä Porschen mukana sarjaan vuonna 2019, mikä on suomalaistaustaisen formulatähden mieleen.

– He osuivat kuin naulaan kantaan tullessaan lajiin nyt. Sähköinen liikkuvuus on todella kovassa nosteessa ja tämän vuoksi sarjalla on niin valoisa tulevaisuus. Kaikki huippumerkit ovat mukana. Tässä sarjalla taistellaan teknologian tulevaisuudesta, Rosberg kehui.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.