Daniel Ricciardolta suorasanainen arvio kovimmista kilpakumppaneistaan – ”Hänellä oli vain kylmempi pää”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tähtikuljettaja Daniel Ricciardo arvioi vahvimpia kilpakumppaneitaan Autosportin haastattelussa promootiotapahtumassa Azerbaijanin Bakussa. Formuloiden kärkeen hiljalleen kivunnut australialaiskuski nosti listallaan tuoreen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin ajotaitojen ja henkisen kestävyyden osilta korkeammalle kuin Ferrari-tähti Sebastian Vettelin.

– Lewisin kausi, sitä on pakko arvostaa. Hänellä oli loistava auto ja niin oli kyllä Sebilläkin [Vettelillä], mutta Lewisillä oli vain kylmempi pää. Hän onnistui pysymään paremmalla tasolla tasaisuuden suhteen. Hänen pakettinsa pysyi paremmin kasassa. Hän oli aina todella nopea ja ajoi mainion kauden. Näitä asioita on pakko arvostaa, Ricciardo kehui Autosportille.

Ricciardon edustaman Red Bullin odotettiin haastavan Mercedes kauden aikana vahvasti. Heti alkukaudesta iskeneet tekniset ongelmat tiputtivat tallin mestaruustaistelun ulkopuolelle jo harmillisen aikaisin. Energiajuomayhtiön kuljettajatähdet Ricciardo ja Max Verstappen sijoittuivat MM-pisteissä lopulta viidenneksi ja kuudenneksi.

– Valitettavasti Mercedes on ollut todella kova viimeisten neljän vuoden ajan. He ovat olleet juuri se talli, mikä pitäisi päihittää. Uskoimme, että tämä vuosi olisi ollut meidän vuotemme. Onnistuimme haastamaan heidät muutamissa kisoissa, mutta se ei riittänyt mestaruustaistoon. Meidän on kyettävä aloittamaan kausi vahvemmin ensi vuonna. Saavutimme kauden aikana kuitenkin paljon kehitystä, ja sitä meidän on jatkettava, australialaistähti pohdiskeli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.