Oliko Robert Kubican testi vain PR-temppu? Renault-pomo kommentoi syytöksiä

© Kuva: Getty Images

Renault-pomo Cyril Abiteboul vakuuttelee, että Robert Kubican testaukset Renaultilla eivät olleet vain PR-temppu.

Abiteboul myöntää, että Kubican osalta paljon pitää tapahtua, mutta hänen mukaansa talli on ollut täysillä mukana miehen paluussa.

– Kyseessä ei ole PR-temppu. Tämä on asia, jonka otamme todella vakavasti ja me yritämme jättää tunteet sivuun. Me emme saaneet kaikkia vastauksia, joita olisimme potentiaalisesti halunneet testeistä, Abiteboul sanoi PlanetF1:n mukaan.

Hänen mukaansa myös Formula 1:n säännöt hankaloittavat Kubican suunnitelmia paluusta.

– Formula 1 on todella tiukka testeistä, joita voimme tehdä. Täydellisessä maailmassa haluaisimme tehdä enemmän tämän kaltaisia testejä, jotta tietäisimme voiko hän vielä kilpailla joskus. Ehkä se on mahdollista, ehkä ei, Abiteboul pyöritteli.